fbpx

SPINE AND SYMETRI

Symetri Europe & Projectspine indgår strategisk aftale

Byggebranchen i Norden, arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører oplever større og skrappere krav fra myndigheder og bygherre om levering af digitale bygningsdelsinformationer. Det stiller store krav til virksomhedernes evne til at implementere de nyeste teknologier og til medarbejdernes viden og kompetencer. BIM værktøjer og teknologi spiller en central rolle i bestræbelserne på at indfri de øgede krav.

Symetri Europe og Projectspine indgår en strategisk aftale, hvor målet er at tilbyde byggebranchen i hele Norden og Nordeuropa de markedsledende løsninger Spine, Naviate og BIMeye, der understøtter de digitale leverancekrav om klassificering og informationsstyring i hele byggeprocessen.

Samarbejdet omkring Spine’s – Building Information Management platform og Symetri’s løsninger Naviate og BIMeye sikrer, at nuværende og nye kunder tilbydes den rigtige løsning til håndtering af kompleks bygningsinformation, projektstyring og digitale leverancer.

”Samarbejdet betyder, at vi bedre kan integrere vores løsninger hos vores kunder – løsninger der samlet skaber værdi på et meget højt fagligt niveau. Det betyder i sidste ende, at kunden får et bedre projekt leveret – et bedre byggeri. Vi ser et enormt potentiale i at hjælpe branchen til at øge effektiviteten og sætte fart på digitaliseringen. Det er uden sammenligning Nordens stærkeste faglige miljø for implementering af BIM løsninger med fokus på effektivitet og lønsomhed for branchen ved anvendelse af digitale værktøjer.” Michael Schwartz, Managing Director, Projectspine A/S.

”Vores solide erfaring med at hjælpe den nordiske bygge- og ejendomsindustri med at optimere deres arbejdsgange, styre deres ejendomsdata, forenkle deres datahåndtering og forbedre kvaliteten gennem hele byggeprojektets livscyklus samt Projectspines mangeårige engagement i udvikling af digitaliseret support til bygningsklassificering, projektdata og egenskaber i byggeprojektet er et perfekt match.

Sammen kan vi mere end nogensinde optimere byggebranchens rejse fra gårsdagens “tegningsorienterede” adfærd til digitaliseringens store potentiale med fokus på BIM løsninger.”

Jens Kollserud, CEO, Symetri Europe

Symetri Europe

Jens Kollserud
CEO
Mobil: +46 708 75 19 20
E-mail: jens.kollserud@symetri.com


OM SYMETRI

www.symetri.dk

Projectspine A/S
Mobil: +45 5388 2318
E-mail: info@projectspine.com

 

OM PROJECTSPINE
www.projectspine.com