fbpx

bilt eur 2017

Spine deltager på BILT EUR 2017 5 til 7. oktober 2017 i Aarhus

Vi er på stand 35 – vi glæder s til at se dig.

I de senere år har byggebranchen gennemgået en omfattende digital forandringsproces, hvor brugen af ​​informationsrige BIM-modeller og standarder langsomt, men sikkert bliver mere og mere udbredt.

Opbygning af en IT-infrastruktur i et byggeprojekt, der giver alle deltagere mulighed for problemfrit at arbejde sammen på grundlag af projektets- eller virksomhedens vedtagne standarder, på en enkel og effektiv måde, er stadig kompliceret.

Det er derfor, vi har udviklet Spine som IT-rygsøjlen. Netop for at gøre det enkelt at opbygge en IT-infrastruktur og anvende de vedtagne standarder, som en naturlig del af projekterings- og byggeprocessen.

Det skaber værdi for alle deltagerne, overblik over mænger til tilbud, bedre projektøkonomi og en langt højere kvalitet.

Hvis vi gør som vi altid har gjort – får vi de samme resultater som vi altid har fået.

Vi gør noget ved det, vil du? så kom og få en snak om hvordan.

Hilsen

Spine Teamet

Projectspine A/S har deltaget aktivt i både udviklingen af CCS standarden og har fungeret som sparringspartner til DNV-Gødstrup for netop at sikre, at datagrundlaget for projektet var af højeste kvalitet.