fbpx

POSTGRUNDEN

Per Aarsleff A/S har valgt at implementere Spine (Building Information Management) på det store prestigeprojekt Postgrunden i København

Det har været vigtigt for Aarsleff, at deres arbejde med klassifikation og bygningsdelsinformation blev så effektivt som muligt, og derfor valgte de Spine til Postgrunden projektet.

Nikolaj Thomsen, VDC koordinator og BIM Manager på projektet, bruger Spine til at garantere en ensartet struktur på alle deres modeller, samt sikre at typer og egenskaber altid er på plads, når nye versioner af BIM modellen modtages fra rådgiverne.

 

Spine gør det muligt at koordinere projektinformationer og egenskaber ensartet på tværs af alle modelfiler. Spines Manage Families funktion løber filerne igennem og med to klik tilføjes typer, ID kodning og egenskabsinformation til modellerne.

Ligeledes kan Nikolaj Thomsen med Spines Consistency Check automatisk gennemgå modellerne for fejl og mangler og med få klik berige modellerne med de korrekte informationer.

 

For Aarsleff er det essentielt at de med Spine kan levere høj kvalitet, eliminere fejl, og sikre kommunikationen med de involverede aktører.

Per Aarsleff A/S
Nikolaj Thomsen
VDC Koordinator
Mobil: +45 2910 5318

E-mail: nth@aarsleff.com

OM AARSLEFF
www.aarsleff.dk

Projectspine A/S
Mobil: +45 5388 2318
E-mail: info@projectspine.com

OM PROJECTSPINE
www.projectspine.com

 

Danica Ejendomme
Bygherre
Pressekontakt:
Telefon 28 26 98 20

OM POSTGRUNDEN
www.postgrunden.dk