fbpx

ENTREPRISE

Vigtigheden i at vælge de rigtige værktøjer

Maksimer værdien af ​​dine teknologiinvesteringer med Projectspine og få omfattende support, formet til store projekter og organisationer.

Det er essentielt at vælge den rigtige løsning til en virksomheds fremtid eller langvarige projekter. Både en virksomheds fremtid og langvarige projekter handler om investeringer, og om at sikre at installationen og platformen er understøttet og pålidelig. Den optimale løsning til din organisation, eller dine projekter, er centreret omkring investeringer og resultater.

 

 

Som et stort firma, projekt, eller gruppe er det vigtigt, at dit setup er korrekt fra starten, og at de interne processer er defineret og fungerer, så flaskehalse ikke opstår i perioder med travlhed. Dette medfører a projektet kan leveres med en standard datastruktur, QA og IKT-kravet.

Projectspine er født til store projekter og setups. Spine kan hjælpe dig med at optimere dine processer gennem alt fra rådgivning til software, og for at gøre det nemmere for dine medarbejdere at samarbejde i dine digitale bygningsprojekter på tværs af teams og afdelinger. Vi er med til at skræddersy dine behov og sikrer den rigtige løsning på det rigtige tidspunkt i din digitaliserings rejse.

Fordele ved en entreprise aftale

 

Defineret projekt og bruger

Som virksomhed, har du adgang til ethvert antal projekter og brugere til din virksomhed. Aftalen løber typisk med 3-5 år. Du vil altid blive støttet af en vores dedikerede medarbejdere.

Undgå problemer

Modtag strategiske anbefalinger, der kan hjælpe dig med bedre at styre omkostningerne og undgå problemer.

Forøg din produktivitet

Minimer downtime med vores support og hands-on hjælp fra specialister, der kender dit forretnings- og tekniske miljø.

Få en strategisk partner

Arbejd tæt sammen med en Customer Success Manager der udvikler og eksekverer en kundesuccesplan, der hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål.

Ahead of the curve

Hold dig opdateret med den nyeste teknologiudvikling gennem løbende forbindelser med Projectspines® produkt team.

Kontakt os for mere information og priser

Susanne Lund, administrerende direktør, Projectspine®

E-mail: sl@projectspine.com, telefon + 45 5178 0491