THE SPINE SOLUTION

Introduktionen af Building Information Modelling har betydet ændringer i måden hvorpå byggebranchen projekterer og samarbejder, nye metoder og samarbejdsformer har vundet frem og deling af informationer på tværs af aktører er blevet hverdag. Nye og mere detaljerede krav omkring informations leverancer, bærerdygtighed, miljøpåvirkninger og IKT Bekendtgørelsen betyder at de projekterende står overfor helt nye udfordringer som ikke alene kan løses ved anvendelse af bygningsmodeller.  

Det forventes at rådgiverne har styr på hvem har gjort hvad, hvilke informationer har den enkelte aktør adgang til og i hvilken sammenhæng samt sporing af data og informationer bliver et centralt spørgsmål for at kunne træffe de rigtige beslutninger.  

At håndtere information, metode og rolle med en Building Information Management løsning bliver altså et af de vigtigste og en af de mest forretnings kritiske faktorer for det samlede team der arbejder på projektet og i driften. 

 

    Spine tilbyder væsentlig effektivitetsgevinster, der opnås gennem mere præcis og klar kommunikation, simulering af forskellige senarier og integreret kostestimering og helt over til planlægning af byggeprocessen og drift. Spine tilbyder en effektfuld og sund informationsstyring og input/output af data til BIM modellerne og de øvrig eIT løsninger som anvendes. 

    Den unikke struktur og teknologi som Spine bygger på, er i stand til at styre hele byggeprocessen og de oplysninger, der er forbundet med dette.  

    Fremtidens professionelle byggeri kræver viden og forståelse for opbygningen af ​​information management, samt hvordan et integreret projektteam vil tage et projekt fra start til slut. 

    Kontrakt, krav, samarbejde og koordineret informationsudveksling vil øge effektiviteten og ​​leverancerne i projektet og fører til en langt bedre forståelse for hele bygningens livscyklus. Spine’s tilgang til informationsstyring er baseret på en strategisk tilgang med fokus på en integreret proces i projektet, der omfatter både efterspørgselssiden (klient) og udbudssiden (rådgivere, entreprenører og produkt-leverandører). 

    Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.