fbpx

Avanceret bruger On-site træning

Fordele, og hvad man kan opnå ved at deltage i denne træning

Til denne træningssession lærer du Spine-interfacen og om fordelene ved at oprette  og vedligeholde en standard projektdatastruktur. Du bliver præsenteret for en række klassifikationsstandarder, og deres forskelle, for at blive selvsikker på at vælge og oprette en standard projektdatastruktur.

Du lærer at oprette og administrere Spine-projekter inkl. projektdeltagere, deres roller og rettigheder, data til Revit-familierne, modeller og dokumenter der er tildelt i Spine-projektet, projektspecifikke egenskaber og deres kortlægning til Revit-parametre, administrering af duplikater, parameterdefinition og forældede parametre.

Derudover lærer du også at redigere projektindhold og derved tilføje struktur til et projekt, virksomhedsskabelon – eller objektbibliotek.

Formål og centrale resultater

Et struktureret projekt fra start til slut fremmer klar kommunikation gennem hele projektprocessen. I Spine styrer og administrerer du alle projektdata og projektdeltagere fra ét sted, du får hermed oversigt over alle projekter, kan kontrollere konsistensen af ​​data i modeller, og indstiller projektstrukturen efter dine behov.

Indstil datavisninger til forskellige formål, f.eks. Energiberegning, brandsimulering eller omkostningsstyring. Live synkronisering sikrer datavisninger altid opdateres med de seneste ændringer og egenskabsværdier. Projektdeltagere træffer derfor altid beslutninger, som er baseret på de rigtige dataoplysninger. Derudover kan du kontrollere, om deltagerne har leveret de krævede data. Projektdeltagere er altid sikre på, hvor de kan finde de nødvendige data, og risikoen for overflødigt og isoleret data elimineres.

Spine er løsningen som hjælper dig dagligt med at optimere dit workflow i projekter, og med at blive endnu mere digital ift. udlevering af de rigtige data til bygningsejeren, dette gør dig endnu mere attraktiv som partner fremover.

Forudsætninger

Basale færdigheder i Autodesk Revit og viden om Revit Parameters.

Varighed

2 dage

Pris

399,- € / pr. deltager

Follow our Advanced E-learning – your free training journey as a Professional user

Registrering

Når du tilmelder dig den enkelte træning, modtager du en bekræftelses-e-mail.

Hvis du har spørgsmål angående registrering, kan du kontakte undervisningskoordinatoren på training@projectspine.com.

Annullering og ændringer

Afbestillingsfristen er en måned før kursusstart, medmindre andet er angivet under det enkelte kursus. Du kan annullere din træningssession ved at sende en e-mail til training@projectspine.com

I tilfælde af senere aflysning, dog senest 14 dage før træningsstart, opkræves et administrationsgebyr på 50% af prisen på træningsgebyret. Hvis du afbestiller senere end 14 dage før træningens begyndelse, kan vi ikke reducere kursusgebyret. Din plads til træningssessioner kan dog overføres til en anden deltager fra det samme firma uden omkostninger indtil starten af ​​træningssessionen.

Kursusgebyret skal betales, når fakturaen er modtaget. Vi sender fakturaen for din deltagelse ca. en måned før kursets start.

Kursusgebyret for de enkelte kursusbeskrivelser er angivet ekskl. Moms. Og inkl. Catering kursus.

Projectspine forbeholder sig retten til at ændre priser, tid, sted og indhold. Vi forbeholder os ret til at udsætte det senest underskrevne i tilfælde af overtegning, og hvis antallet af deltagere er mindre end antaget, forbeholder vi os retten til at udsætte eller annullere kurset.

General information

Medbring egen bærbare computer til denne træning. Før træningssessionen sender vi en invitation til Spine Project og adgang til Spine. Hvis du allerede har en Spine-bruger, kan du tilføje projektet til din profil på træningssessionsdagen.

Vi underviser på dansk, og interfacen på Spine Portal er på engelsk. Du har dog mulighed for at bruge dit lokale sprog, f.eks. Dansk.

Vi tilbyder kaffepauser i løbet af dagen og serverer også frokost.

Hvis træningen finder sted i København, er den nemmeste måde at komme til BloxHub på med tog, bus eller cykel. Hvis du ankommer i bil, kan du bruge parkeringshuset på BloxHub eller finde betalte parkeringspladser omkring BloxHub. Udgifterne til parkering i København er ca. +100 DKK pr. time.