Gratis seminar om CCS og klassifikation. 

Få information og viden direkte fra de specialister som har været med til at udvikle CCS standarden og aktive i IT implementeringsudvalget under BIPS. 

Vi afholder web seminar omkring CCS, klassifikation og IT implementeringen i projekteringsværktøjerne. Deltag og du er sikret at du får den rigtige viden og information. 

Afsæt 45 min.

Og deltag gratis på vores WEB seminar, hvor Nicolai Karved gennemgår live hvordan du enkelt og effektivt sikre dine projektmodeller bliver kodet korrekt, på både forekomster, typer og hvordan du enkelt styre hele dit projekts egenskaber m.m. Samtidig giver Spine mulighed for at genanvende data i såvel kalkulation og planlægning. 

Vi gennemgår også hvordan du kan bruge andre standarder som SfB, BIM7AA, Forvaltnings Klassifikation, BSAB m.fl. som alle styres igennem Spine og gør det enkelt at komme i gang med klassifikation. 

Spine er den eneste platform som i dag tilbyder en 100% fleksibel arbejdsmetode og giver dig fri mulighed for at benytte klassifikation om du er i starten af et projekt eller I allerede er i gang og i hovedprojekteringen, så gør Spine det enkelt og effektivt at anvende standarder. Her er det ikke nødvendigt at investere i et stort tool 

Du vil ligeledes kunne se hvordan du kan udtrække mængder til tilbudslister og sikre kommunikationen med eksterne parter og aktører. 

Der er naturligvis mulighed for undervejs at stille spørgsmål til Senior BIM Specialist, Nicolai Karved. 

 

CSS og klassifikation

Torsdag d. 10. maj kl. 10.00-10.45

CSS og klassifikation

Torsdag d. 10. maj kl. 15.00-15.45

Fill out the form and sign up for our webinar

Choose a webinar

Sign up for our newsletter

I agree*

*By filling out the form, you consent to our processing of your personal data in accordance with our data protection policy. For more information read our data protection policy.